Luka Nižetić – Vrijeme je za zagrebački koncert!

Piše: - 09/06/2022

Za jednog gostovanja Luka Nižetić otkrio je Tatjani Jurić :‘Oduvijek me zovu Petar Pan. Imam tu neku djetinjastost, ali ne tipa neodgovoran sam,  nego koliko je god to moguće, gledam život kroz ružičaste naočale jer tako mi je bolje. Kad smo dica, reagiramo na prvu i nema puno kalkulacije, potpuno smo očišćeni od svih loših stvari koje nas čekaju u budućnosti. I kad biram pjesmu, onako na prvu onda je to to. I sve stvari u životu, ako radim na prvu, ako radim sa srcem, onda je to to.’

Sa srcem definitivno radi veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kojeg je najavio za 28. listopada 2022.

Zvuk Dalmacije, fuzija ethna i južnjačkog popa, moderno sa tradicionalnim, klapa i romski orkestar, ritam i melankolija, nespojivo sa spojivim, sve je to Luka uspješno ujedinio u jedinstvenu zvučnu sliku. Veselimo se uživo čuti ‘Ostani dite’, ‘Zagrli život’, ali i starije hitove kao što je ‘Jugo’, ‘Proljeće’, ‘Ponekad poželim’ ili ‘Voli me kao kiša’ koju je izveo u narodni Living Room Acoustic.

Najavljena je pratnja  14 glazbenika uz posebno pripremljene aranžmane  Branimira Mihaljević. Bit će to prilika da Luka predstavi i svoj šesti studijski album ‘Ludilo brale’ koji izlazi sredinom rujna.
Karte za koncert nabavi na eventim.hr .

Luka neće mirovati ovog ljeta pa ponesi dobru volju i ulovi ga na nekom od koncerata:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]