Koncert u tvom domu – ‘To je nešto što se događa samo jedanput u životu’

Piše: - 07/09/2021

Kristina i njena ekipa imaju zadnje pripreme kako bi u Kožinu kod Zadra ugostile ‘Koncert u tvom domu’. U srijedu 08.rujna  u 20 sati, samo za njih Vanna pjeva svoje najveće hitove. Sve možeš slušati na narodnom i gledati na narodni TV.

Tko im može dati bolje savjete od Erne iz Čakovca u čijem je domu, točno prije godinu dana pjevala Danijela. Očito Erni nije palo na pamet da će to biti pravi, pravcati koncert, samo smješten u njeno dvorište: ‘Ja sam zamišljala kako će to biti ležerno, vi ćete doći s par ljudi. Kad ono, odjedanput dolaze automobili, kombi, slaže se pozornica, svjetla, ovo, ono…..E onda me već počela panika hvatati! Ali, na kraju je sve super ispalo!’ – smije se.
Kad razmišljamo o svojim omiljenim izvođačima, oni su daleki, nedodirljivi, zvijezde… A onda ti u kuću dođe Danijela sa svojim širokim osmijehom. ‘ Vrlo jedna pristupačna žena, toliko normalna, neumišljena….. Ona se s nama družila kao da se poznajemo godinama i kao da smo najbolje prijateljice. Ostali smo u kontaktu i baš smo se nedavno čuli s njom. Nešto fenomenalno, ja sam očarana.’
Bila je to stvarno uspomena za cijeli život kaže Erna: ‘Ja još uvijek znam pogledati koncert na youtubu i uvijek se vratim unatrag i jako sam sretna što je to bilo baš kod mene i jako mi imponira da sam to baš bila ja!

 

Erna ima samo jednu poruku za Kristinu kojoj uskoro stižemo: ‘Iskoristi taj dan maksimalno jer to je nešto što se događa jedanput u životu i nikad više. Stvarno si sretna što si osvojila Vannin koncert i uživajte koliko god možete!’
I još jedanput podsjećamo prati nas u srijedu od 20 na narodni i narodni TV. ( narodni TV potraži na A1 – kanal 506; Max TV – kanal 611 ili ISKON – kanal 511).

 

 

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]