Koncerata ipak ima!

Piše: - 29/09/2020

Unatoč ‘korona vremenu’ u kojem i s kojim živimo, koncerata ipak ima, i to u bližoj budućnosti. Naravno, glazbenici i organizatori su se prilagodili novim uvjetima pa su koncerti mahom organizirani na otvorenim prostorima, uz poštivanje epidemioloških mjera.

30.rujna
Josipa Lisac održat će intimni koncert u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.
Josipa će svoju publiku provesti kroz svoj golemi katalog pjesama koji obuhvaća više od 50 godina stvaralaštva. Ovom prilikom zagrebačka publika još jednom će imati priliku čuti neke od pjesama iz četiri desetljeća duge karijere: ‘Dok razmišljam o nama’, ‘Magla’, ‘O jednoj mladosti’, ‘Danas sam luda’ i mnogim drugim. Bit će ovo prvi put da Josipa Lisac nastupa nakon Šalate, u srpnju prošle godine, kada je nastupila na rasprodanoj pozornici u centru grada, pred 4 500 ljudi.

 

01. listopada
Psihomodo pop nastupa u dvorištu zagrebačke Medike.
U svojoj više od 30 godina dugoj i uspješnoj karijeri, Psihomodo Pop još ima prostora za „prve“ – jesenska svirka u dvorištu Medike bit će njihov prvi dolazak u taj kultni zagrebački klub. Prije svirke će se na istoj lokaciji održati promocija vinilog izdanja aktualnog studijskog albuma ‘Digitalno nebo’. Psihići će od 19h potpisivati ploču, družiti se s fanovima i fotografirati, a sve u skladu s preporučenim mjerama zdravstvene zaštite.

 

03. listopada
Massimo će nastupiti u Zaprešiću i to pod zvjezdanim nebom, u perivoju Novih dvora Jelačićevih. Njemu je pripala čast da prvi otvori glazbeno – kulturni ciklus BAN.GLAZBA.USPOMENA. koji će u nekoliko izdanja tijekom godine, slaviti glazbu, kulturu i umjetnost. Massimova glazbena rapsodija, pod zvjezdanim nebom, u zagrljaju banove ostavštine počinje u 19 sati.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]