Jure Brkljača prisjetio se velikog Olivera Dragojevića

Piše: - 18/10/2021

Ne treba nam ni poseban povod ni datum kad je Oliver Dragojević u pitanju, tako se i Jure Brkljača prisjetio ‘morskog vuka’ na svojem instagramu i na storyju podijelio uspomenu – fotografiju na kojoj pozornicu dijeli s jednim od najvećih glazbenika na našim prostorima.

Upravo su mladog izvođača često uspoređivali s Oliverom, za narodni nam je jednom prilikom rekao:

‘Ne stvara mi usporedba pritisak, to je bilo sve u svrhu komplimenta. Smatram da sam dovoljno autentičan što se tiče glasa i interpretacije, to je veliki kompliment. Ali ja osobno smatram da nemamo isti glas, čak je to i on sam rekao. Nego eto, prenosimo tu istu sjetu u glazbi, a to je ta neka slična rašpa u glasu.’ – rekao je Jure.

 

 

Jure je nedavno izbacio novu stvar ‘Prozor’ koju si premijerno mogao čuti kod nas na narodnom, ako nisi – baci oko na spot. Nas je oduševio.

Zaista mogu reći kako sam istinski uživao na snimanju spota za moju novu pjesmu koju sam po prvi puta uopće izveo na ovogodišnjim večerima šibenske Šansone, a koja se isto tako nalazi na mom albumu prvijencu ‘Ostani tajna moga života’. Najbolje je da ne govorim previše, to se mora doživjeti kao cjelina, jer pjesma i video spot zajedno to i jesu, a ja vjerujem u nju i radujem se izlasku ovog uratka’- rekao je Jure.

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]