Ivano: ‘Od mene se može svašta očekivati’

Piše: - 13/10/2021

Mlada nada 385showa, Ivano Ljubičić, ekskluzivno nam je kad su mikrofoni bili ugašeni otkrio kako bismo uskoro mogli slušati i njegov prvi album pa smo, onako kolegijalno, odlučili ovu vijest podijeliti sa svim slušateljima narodnog.

Njegova pjesma ‘Vatra u tami’ oborila je slušatelje s nogu, kaže kako se u dubini sebe nadao pozitivnim komentarima jer mu je to kao izvođaču važno, ali da ovoliko dobrih ipak nije očekivao.

Za pjesmu kaže da je biografska svakome: ‘Od a do ž potpisujem tekst u smislu suosjećanja sa svime onime o čemu pjevam. Svi smo se pronašli u takvoj situaciji. Svatko od nas je osjetio svoju vatru u tami.’

Za tekst i glazbu zaduženi su bili Igor Ivanović i Marko Vojvodić, a ideju za spot s ovim je dvojcem razradio i sam Ivano: ‘Radi se o tužnoj ljubavi, zbog toga smo išli na ovakvu varijantu spota. Ja sam u njemu sam, bez partnerice, vozim se na motoru i razmišljam o tom odnosu.’

Sumnja da ćemo od njega ikad doživjeti spot u kojem se, kako kaže, neće voziti na motoru u crnoj kožnoj jakni, ali nikad se ne zna… Ali jedno se sad zna sa sigurnošću – Ivano početkom iduće godine priprema novu pjesmu, a sve će uskoro zaokružiti i jednim albumom!

‘Bježali od tuge, al’ put svoj ispod duge nismo pronašli’

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]