Vikend zona

sub-ned (08-16h)

Raspored emitiranja

Subota 08:00 16:00
Nedjelja 08:00 16:00

Nives Ivanišević & Elizabeta Brodić & Duje Miliša

Tagirano kao:
Vikend zona je zona u kojoj caruje najbolja domaća glazba, opuštena atmosfera i dobar osjećaj. Svrati kod NivesElizabete ili Duje svake subote i nedjelje.
Nives Ivanišević narodni

Nives Ivanišević narodni

Nives Ivanišević

Nives obožava jesti, a kad se primi neke hrane, u stanju je jesti isto jelo danima. Ako je ikad vidiš kako jede, na tanjuru će sigurno biti zagrebački odrezak, neka riba ili sushi. I nemoj se začuditi ako pomiriše svaki zalogaj, samo se pravi da ništa nisi vidio.

Elizabeta Brodić - Vikend zona

Elizabeta Brodić – Vikend zona

Elizabeta Brodić

Elizabeta je rođena ’95. u Zagrebu. Voli za sebe reći da je odlučna. Od malih nogu je plesala, svirala, plivala… Hobiji su joj putovanja, hrana i gledanje serija dok ih sve ne pogleda. Ako ju želiš razveseliti kupi joj dobar komad mesa. Nema stvari na koju je slabija. A ako ju želiš rastužiti (iako ne znam zašto bi) reci da nema kave.

Duje Miliša

Duje je lik kojemu će pasti na pamet da ode do rodnog Zadra iz Zagreba na biciklu. I onda će to i napraviti. Sve ga zanima. On bi bio tvoj fotograf, tvoj snimatelj, režiser, tvoj community manager, tvoj brand manager, tvoj DJ… Svime time bavi se na Narodnom.

Duje Miliša Narodni Vikend Zona


Pročitaj više

[There are no radio stations in the database]