Nives Ivanišević

2017. godinu Nives je zaključila vjenčanjem s njezinom ljubavi Goranom i Čanović promijenila u Ivanišević. Nekad opasna “frajerica” iz kvarta koja obožava 2Paca, danas cura koja odvaljuje na ‘Bože, brani je od zlaToše Proeskog. Sama za sebe će reći da je butra iz Dugava. Potpuno obična zagrebačka cura, a opet potpuno drugačija.

Nives na Instagramu: nivessimpson

Nives obožava jesti, a kad se primi neke hrane, u stanju je jesti isto jelo danima. Ako je ikad vidiš kako jede, na tanjuru će sigurno biti zagrebački odrezak, neka riba ili sushi. I nemoj se začuditi ako pomiriše svaki zalogaj, samo se pravi da ništa nisi vidio.

Nives Ivanišević 385 Show Narodni

Nives Ivanišević 385 Show Narodni

Najbolji prijatelj joj je samojed Marli zbog kojeg gotovo uvijek propusti najbolje trenutke izlazaka, ali ne žali zbog toga. Ona je diplomirana ekonomistica, glumica, TV i radijska voditeljica. Na radiju je već sedam godina.

Na televiziji je nešto dulje, trenutno je možeš gledati na HRT-u gdje ti, baš kao i na Narodnom, donosi najbolje od domaće glazbe. Ako nas pitaš, voditeljska uloga najbolje joj stoji – ipak pričamo o osobi koja u tri minute može s tobom podijeliti cijeli svoj život, a isto toliko je dovoljno da te osvoji. 

Nives Ivanišević Narodni 385 Show

Nives Ivanišević Narodni 385 Show


[There are no radio stations in the database]