Gina Victoria Damjanović

Gina Victoria je rođena u proljeće ’93. na najljepšem i najekonomičnijem otoku u Hrvatskoj, pogađaš, u pitanju je Brač. Od kad je počela govoriti, nije prestala, a ako joj slučajno zabraniš pričati, počet će pjevati. S obzirom na to, njeni ukućani su rijetko spavali.

Gina Damjanović narodni

Gina Damjanović

Nakon 15 godina je zaključila da je došlo i njihovo vrijeme za odmor pa je po onoj “Hvali more, drž’ se kraja” preskočila Brački kanal i proširila svoje područje djelovanja na Split.

Ni susjedi nisu bili baš oduševljeni, pa se usidrila u jezičnoj gimnaziji, glazbenoj školi i kazalištu. Bez obzira na lošu izolaciju u spomenutim ustanovama, uspjela je izbrusiti svoj glazbeni i govornički talent u pauzama od jela. 

S vrećom smokija i zdjelom materine šalše uputila se u metropolu, gdje je u zadnjih 5 godina postigla puno toga, ali priznanja joj ništa ne znače ako nije sretna. A bome je; kad nije pred mikrofonom u eteru, gdje svaki dan od 13 do 17h gnjavi svog najdražeg Slavonca Tomislava, pjeva i pokušava vježbati yogu, što je često otežano jer joj se mačka razvali preko cijelog yoga mata pa nema dovoljno mjesta.

Kada ne uspije naći mjesta na matu, zavali se na kauč gdje čita pametne knjige i gleda glupe serije. Naravno, sve to uz barem pola kile čokolade, kilogram smokija i 3kg mačke.


[There are no radio stations in the database]