Hari Rončević slavi 25 godina karijere

Piše: - 15/02/2019

Već dugi niz godina osvaja srca publike brojnim hitovima, a 17. svibnja će u zagrebačkom Domu sportova proslaviti 25 godina bogate karijere.

Ovaj nepopravljivi romantičar iz pjesme u pjesmu sve više osvaja, a bez obzira pjeva li uz podršku klape ili benda, uvijek zvuči posebno. Upravo u Domu sportova pridružit će mu se brojne kolege, a za veliku proslavu svoje karijere priprema još iznenađenja koja će najaviti uskoro.

Široj se javnosti prvi put predstavio 1994. godine na ‘Melodijama hrvatskog Jadrana’ gdje je za pjesmu ‘Getanin’ osvojio prvu nagradu struke, ali i simpatije publike. ‘I sve dok dišem’‘Još tvog je poljupca’‘Moje si more’‘Kada jednom ovom zafalim se tilu’‘Kad bi se moga rodit’ i ‘Kad srce pronađe put’ samo su neke od njegovih sjajnih pjesama iz 25 godina bogate karijere koje će publika imati prilike poslušati na velikom zagrebačkom koncertu.

 

„Ovaj koncert mi je poseban izazov jer tu mogu biti sve što sam bio ovih 25 godina. Od rockera, proroka do “ljubavnog glazbenog gurua“. Nadam se da ću biti posebno inspiriran mojom publikom koja me tijekom svih ovih godina podržavala.“

U svojoj je karijeri autorski surađivao s mnogim kolegama, među kojima se posebno ističu Oliver Dragojević i Doris Dragović. Svojim pjesmama uvijek pokušava udahnuti novi zvuk pritom pazeći da ne izlazi iz prijašnjih okvira. Upravo je to pečat njegove sjajne glazbe po kojem ga mnogi prepoznaju.

Brojni Harijevi fanovi složit će se s tvrdnjom kako njega jednostavno ne možete ne voljeti, on je glazbenik koji je svojom iznimnom kvalitetom jedan od najosebujnijih među kolegama na sceni.

Dosad je punio dvorane diljem Hrvatske i za njegove koncerte se uvijek traži ulaznica više te je upravo to glavni poticaj da 25. rođendan karijere proslavi u jednoj od najvećih domaćih dvorana.

 

Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]