Grašo oduševio Juricu koncertom u njegovom domu

Piše: - 05/10/2017

Nitko sinoć nije bio sretniji od Jurice Mihovca i njegove brojne obitelji u Markuševcu. Jurica je na Narodnom svojim kreativnim videom pobjedio i osvojio privatni koncert Petra Graše u svom vlastitom domu.

Jurica je osim svoje obitelji i brojne rodbine pozvao i svoje prijatelje, a svi zajedno oduševljeno su pjevali od početka do kraja koncerta.

Nakon Severininog koncerta kod obitelji Grabovac u Slavonskom Brodu prije nekoliko godina, Narodni je ponovio natječaj za ‘Koncert u tvom domu’ i ovaj put s Grašom jednoj novoj obitelji omogućio događaj koji će pamtiti cijeloga života.

foto: Narodni/Mario Poje

foto: Narodni/Mario Poje

‘Potpuno nam je nestvarno, ludo i nevjerojatno da je večeras u našem domu Petar Grašo i da pjeva samo za nas! Toliko smo oduševljeni, dirnuti i sretni da je teško i opisati. Pozvali smo cijelu obitelj, rodbinu prijatelje koji se večeras ovdje s nama vesele i beskrajno hvala najboljem radiju u Hrvatskoj – Narodnom što nam je omogućio ovu nevjerojatnu večer!’, rekao je sretan dobitnik Jurica Mihovec.

foto: Narodni/Mario Poje

foto: Narodni/Mario Poje

S Markuševečkog brijega sinoć su se redom orili hitovi: ‘Moje zlato‘, ‘Srce za vodiča’, ‘Uvik isti’, ali i starije stvari poput ‘Broda ljubavi’ i ‘Lakše mi je s njom’.

‘Moram priznati da sam u ovih 20 godina karijere uistinu nastupao na raznim vrstama koncerata, no ovakav još nisam imao prilike svirati. 2 tisuće ili 20 ljudi nekad za izvođača zna biti vrlo slično jer najvažnija je ta energija i euforija koju dobivate od publike, a upravo tako sjajna atmosfera dogodila se u domu obitelji Mihovec, iako ih se skupilo i puno više od 20. Ta radost, veselje i euforija bili su senzacionalni i jako sam sretan što sam i njima i sebi mogao pružiti večer za pamćenje.’ – rekao je Grašo.

foto: Narodni/Mario Poje

foto: Narodni/Mario Poje

A koncert za pamćenje, bit će i veliki rođendanski tulum Narodnog i Petra Graše u Areni Zagreb 25.studenog gdje ćemo svi zajedno proslaviti 20. rođendan radija.

Radno! Nives! ❤️#koncertutvomdomu

A post shared by 🎯 Tatjana Jurić 🇭🇷 Croatia (@tatjana_juric) on

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]