Gina: ‘Mama je dirnuta i najponosnija!’

Piše: - 19/11/2021

‘Mama vraćam ti se doma

Predugo sam ovdje

idem, pozdravljam te svite

Mama vraćam ti se doma

ljudi su mi grubi

želim opet malo biti dite ‘

Sigurno ne postoji osoba koja se neće prepoznati u ovim stihovima i kojoj se neće stegnuti grlo kad začuje Ginu kako pjeva svoju novu stvar ‘Mama’.

‘Mama’ je tu za sve mame i za sve posebne i bliske osobe u našim životima, od kojih nas dijele kilometri, ali su nam uvijek najbliže srcu. Ono što mi je posebno drago je da u pjesmi nisam jedina “bračka” – glazbu je napisao Josip Radić, a za mikrofonom je moj brat Vice.’ – priča nam Gina. Otkriva nam kako se Vice našao za mikrofonom?
‘Pišući tekst za ‘Mamu’, Marko Bratoš i ja smo došli na ideju da se Vice pojavi za mikrofonom. Suradnja s bratom je za mene najljepša uspomena a on je i jedina osoba s kojom sam zaista mogla podijeliti ovu pjesmu.Beskrajno talentiran za glazbu, ali ga život nikad nije profesionalno odveo na taj put. Bez obzira što pjeva i svira, onako za svoj gušt, nikad nije repao – i genijalno se snašao u toj ulozi! Sretna sam jer smo se na ovaj način barem malo zahvalili našoj mami na svemu. A mama …. Mama je dirnuta i najponosnija.”

 

(Foto: Vladimir Urban, facebook Gina Victoria Damjanović)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]