Gibonni je neki drugi svijet – nova pjesma ‘Nisi više moja bol’

Piše: - 02/02/2018

Koliko puta ovo mogu čuti? U krug, u krug… Ova pjesma ima sto života ❤️” – napisala je Ivana Plechinger komentirajući na YouTubeu Gibonnijev novi singl ‘Nisi više moja bol‘ s albuma ‘Familija‘.

“Ja znam da ova ljubav ima sto života
Prije nego takne dno
Puštam je da ode
Da se vrati bolja…”

Gibonni u studiju Narodnog (foto: Narodni)

Gibonni u studiju Narodnog (foto: Narodni)

Čuješ pjesmu, prepoznaš se u njoj i vrtiš neki svoj film, a onda izađe spot i pogledaš kako je režiser spota (Filip Filković Philatz) doživio Gibinu priču. Upravo je to ljepota Gibonnijevih stihova, svatko ih doživi na svoj način, i svaki je način ispravan.

Video priča za ovu nadnaravnu baladu smještena je na svjetionik Veli rat na Dugom Otoku, a u središtu je žena koju prožima strah od samoće i majčinstva. Glavnu ulogu protagonistice koja čeka dijete na usamljenoj lokaciji utjelovljuje mlada i perspektivna hrvatska glumica Iva Jerković.

Gibonni je u spotu prikazan tek u ulozi promatrača i pripovjedača koji daje dublji značaj priči, veslajući nemirnim valovitim morem u nepoznato.

Gibonnijeva pjesma ‘Bella figura, bella pitura‘ ušla je u deset najboljih pjesama 2017. godine prema izboru slušatelja Narodnog na Danu najbolje domaće glazbe.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]