Dvostruka pobjednica DNDG spremna za Spaladium arenu

Piše: - 15/02/2019

2016. i 2018. godine Nina Badrić je pobijedila na Danu najbolje domaće glazbe Narodnog. Prvi puta, najboljom su slušatelji proglasili pjesmu “Dani i godine”

Drugi put je pobjedu odnijela pjesmom “Rekao si” i u velikom zanosu krenula u 2019. godinu.

“Već godinama sanjam o velikom koncertu u Splitu i moram priznati da su me Splićani dirnuli do suza. Hvala svima koji stižu u Spaladium Arenu i hvala svima na divnim porukama podrške “

– rekla je Nina Badrić u Splitu, na konferenciji za novinare i otkrila poneki detalj njezinog velikog koncerta u Spaladium Areni za Dan žena, 8. ožujka. Za spektakl u Splitu, Nina je već počela s pripremama i u planu su brojna iznenađenja:

“Pripremili smo puno toga, najbolju produkciju, prošireni bend, brojna iznenađenja, ali sve to ne bi bilo iznenađenje da vam sada otkrijem detalje, pa je najbolje da dođete u Spaladium Arenu.”

Na pitanje što je još publici priredila u 2019. godini Nina je rekla:

“Nakon uspješnog i nagrađivanog singla “Rekao si” plan je izdati još jednu pjesmu, a s njom i novi album. Dugo smo kuhali nove stvari i jako sam sretna što je album skoro gotov. Hvala svima što su podržali pjesmu “Rekao si” i publici i struci. Evo, proglašena je pjesmom godine po izboru Narodnog radija. Još jednom vam od srca hvala!”

Nina je zahvalila publici što je u tako kratkom roku rasprodan velik broj ulaznica, a zbog i dalje velikog interesa za koncert, u prodaju je pušten novi kontingnet karata za gornje tribine.

Ulaznice za nove sektore su u pretprodaji u sustavu Eventim

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]