Doris Pinčić je ‘Doda Roda’ – stiže podcast za mame i trudnice

Piše: - 27/04/2018

Doris Pinčić uživa u svojoj drugoj trudnoći. Radi, kuha, putuje, vježba… Ona je žena za koju nemoguće ne postoji. Svoja iskustva za vrijeme trudnoće Doris je odlučila podijeliti i sa svim trudnicama.

Narodni je pokrenuo podcastDoda Roda‘ u kojem Doris svakog tjedna pomaže savjetima ili osobnim iskustvom budućim mamama.

Doda je moj nadimak od malena, tako me inače zovu najbliži prijatelji i obitelj. Nikad me nitko u familiji nije drugačije ni zazvao” – objasnila je Doris.

Brzo stiže beba?

Doris: “Da,beba stiže brzo, sredinom lipnja i sad već svi počinjemo zamišljati kako izgleda, na koga će sličiti, skoro da smo otvorili kladionicu doma…

Koliko te još možemo slušati u ‘Jutarnjem klubu’ Narodnog prije toga?

Doris: “S obzirom na to da od početka imam super urednu trudnoću, kao i prvi put, a i radio mi je jako blizu kuće, radit ću dokle se god budem mogla kotrljati do posla. Znam da ima žena koje su prisiljene mirovati i čuvati trudnoću i držim da su to stvarno super junakinje, mi koje imamo sreću da je sve u redu trebamo biti zahvalne i ponašati se u skladu s tim. Kako moj doktor kaže, trudnoća nije bolest, osim ako nije. U mom slučaju hvala Bogu nije.”

Ti si mama malog Donata, koliko je sad sve lakše u odnosu na prvu trudnoću?

Doris: “Nekako nisam ni prvi put paničarila, vjerovala sam svom tijelu da to može, a tako i sada iako je vjerojatno i još malo lakše, jer smo sve to već jednom prošli. Općenito mislim da se premalo oslanjamo na svoje instinkte, a priroda nas je tako savršeno opremila.

O tome svemu ćeš pričati i u podcastu za mame i trudnice Doda Roda?

Doris: “Pričat ćemo o trudnoći, majčinstvu i našem podcastu Doda Roda i nadam se da će trudnicama biti drago jer imamo takvo mjesto za druženje. Nekako, imam dojam, a vjerojatno i je tako, da bi mi mame stalno pričale o djeci i lako je moguće da smo s time ponekad dosadne svijetu oko sebe tako da… evo prilike da se izjadamo jedna drugoj i da to nitko drugi ne mora znati.

[Klikni na SoundCloud link ispod i poslušaj prvu epizodu Dode Rode]:

Kako stigneš sve?

Doris: “Vrlo lako, organizacija je 80 posto posla. Kad se organiziraš onda se samo držiš plana i nema straha!

PodcastDoda Roda‘ prati svakog tjedna na narodni.hr.

Mi,djevojcice 💗 za @story.hr Frizura & make up @studiobm

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]