Danijela Martinović pretvorila se u rockericu i zapjevala Prljavce

Piše: - 16/02/2018

“Mi plešemo, lalalala, cijeli dan i noć…” otpjevala je ove legendarne stihove Prljavaca Danijela Martinović samo za Narodni. ‘Living Room Acoustic’ još je jednom spojio nespojivo…  

Pjevačica je na gostovanju u našem dnevnom boravku izvela i vlastite pjesme, aktualni singl ‘Telefon’ te hitove ‘Što sam ja, što si ti’ i ‘Neka mi ne svane’ kojom nas je prije više od 20 godina predstavljala na Eurosongu 

“Ne blijede ta sjećanja. Zapravo vidiš koliko je to čarobno, kad predstavljaš nešto svoje, svoj narod negdje u svijetu. To nikad neću zaboraviti, stala sam iza. Najavljivali su me, a ja ispred ogledala i mislim: “Gospe moja draga, ako ja sad zagazim na plašt, pa padnem na zub, ispadne mi jedinica…” 

Danijela nas je u to vrijeme vratila i ponavljanjem scene skidanja plašta, kao što je tada napravila na nastupu. Doduše, ovoga puta poslužila je zavjesa, odnosno improvizirani plašt, no svejedno je uspjela. 

Bila je to prilika da Danijelu pitamo što misli o izboru Franke za ovogodišnje natjecanje, a ona je za svoju kolegicu imala samo pohvale: “Zaista mislim da je Franka idealan odabir jer je mlada, izvrsna pjevačica i prekrasno izgleda. Mislim da ima sve parametre koje može zadovoljiti i da je to zaista najbolji izbor u ovom trenutku.” 

Narodni Living Room Acoustic slušaj svakog drugog četvrtka uživo u 18:15 iz studija Narodnog. Kroz emisiju te vode Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković iz Treće smjene. 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]