Dalmatino najavili koncert u Areni Zagreb

Piše: - 08/07/2022

Nakon dvadeset godina postojanja, grupa Dalmatino najavila je pohod na velike dvorane. Onako stidljivo su rekli kako im je san pjevati u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu i početkom godine prodali su je tri dana zaredom. Sada je na redu još jedan posjet Zagrebu; ovaj put kao veliko finale uspješne godine najavljen je koncert u Areni Zagreb 21. prosinca.

Ovog ljeta ostvarit će im se još jedan san – koncert na stadionu iI to na najvećoj festivalskoj pozornici dužine čak 75 metara i 16 metara visine. Dalmatino su dio Fusion World Music Festivala koji u splitski Park mladeži 23.srpnja dovodi najtraženije izvođače najbolje domaće glazbe.
Ivo Jagnjić iz Dalmatina:‘To je velika radost, to je velika priča; kad je tako puno ljudi atmosfera je posebna. Ima tu i malo pozitivne treme i malo stresa jer to su odgovorni nastupi i sve treba funkcionirati kao švicarski sat. Ali, bit će to super.’

Nema sumnje da nas čeka tulum za pamćenje; čak osam koncerata koji će se nizati jedan za drugim: Gibonni, Nina, Doris Dragović, Jelena Rozga, Dalmatino, Petar Grašo, Tonči Huljić & Madre Badessa i Prljavo kazalište.
Svoju ulaznicu nabavi na fusion.hr.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]