‘Blizu (69)’ ima preko pola milijuna pregleda!

Piše: - 22/03/2021

Pet mjeseci je prošlo od objave spota za još jednu stvar iz radionice Matije Cveka ‘Blizu (69)’ – sam je napisao tekst, na glazbi je radio zajedno s Mislavom Žabarovićem i takav spoj, uz fantastičan spot i Matijin talent, skupio je preko pola milijuna klikova svojih vjernih fanova.

‘Useli nemire, baš sve što bi stalo, bez sumnje ja bih stvatio. Izbroji korake, do neba je malo, za druge nepredvidljivo’…

Malo je poznato da je pjesma ‘Blizu (69)’ prije same objave postojala zapravo tri godine skrivena u ladici. Ono što nas je posebno zanimalo, a doista je neobično, odakle broj u nazivu pjesme: ‘To nam je bio radni naziv. Na početku, stavili smo ju u 69 bpm-a i u nekom ludom trenutku rekli smo da će taj naziv takav i ostati. Broj me proganjao, mjesec dana konstantno sam ga viđao svugdje i na kraju išao proučiti njegovo značenje. Upravo je 69 opisao cijelu pjesmu, predstavlja savršenstvo između muškarca i žene, duhovno i tjelesno. Zbog toga sam broj i ostavio.’ – rekao je Matija.

Na svojem je instagram storyju fanovima zahvalio za svaki klik koji ga je vodio do brojke veće od pola milijuna.

 

Nedavno nam je Matija došao u goste u Living Room Acoustic, obradio Magazinove ‘Suze biserne’ na oduševljenje svih pa i same Jelene Rozge koja mu je na Instagramu pohvalila izvedbu, otkrio da mu je jedan tekst pjesme napisala baka, ali je u malom izazovu spojio i svoje dvije ljubavi – nogomet i glazbu pa je svima pokazao kako može odlično pjevati i dok tehnicira!

Ako nisi pogledao, obavezno baci oko na Living Room Acoustic i Matijino gostovanje kod nas na narodnom.

Living Room Acoustic prati svaki drugi četvrtak na narodnom i narodni tv-u (A1 kanal 506, Max Tv kanal 611 ili kanal 511 na Iskonu) od 18 i 15! 

 

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]