Anita i Meri iz Meritasa čuvaju ljubav koja se nije ni dogodila

Piše: - 05/06/2019

Meritas nastavljaju u svom stilu pjesmom ‘Blizu ljubavi’, kojom opisuju ono što smo svi barem jedanput prošli – mogla se dogoditi ljubav. Mare Milin koja potpisuje spot kaže :

“U njemu se Meritas pojavljuju u ulozi osoba koje promatraju i razumiju, svjedoče. Zato su i prikazane u obrisima, rubno, prekrivene slojevima oblaka ili vegetacije. Zadarska glumica Vjera Vidov dobila je ulogu protagonistice, i glumi i živi pjesmu u jednom nizu slika, koje čine kičmu priče. Ona je ona, ali i ja koja vapim za podnevom tihe osame. Ona (ni)je doživjela ljubav koja ju je mimoišla. Ona bi se trebala nasmiješiti, makar glumila osmijeh. Makar na silu. Ona je u videu glumački i privatno.”

Svaka žena je makar na čas prošla to u čemu se u pjesmi radi. Ponekad se pitam da li taj netko s kim sam se mimoišla zna za to, makar na razini duša. Eto, ovaj video svjedoči tom pitanju.

‘Blizu ljubavi‘ još je jedna stvar kojom Meritas najavljuje novi album.

Za gostovanja u Narodni Living Room Acousticu, Anita i Meri pokazale su koliko se isplati ići svojim putem jer samo tako možeš doći do pjesme koja ostaje.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]