365 dana Najbolje Domaće Glazbe

Piše: - 12/03/2019

Na vrhu Top 16 Narodnog zasjeo je Toni Cetinski sa svojim novim singlom ‘Čekam te’

 „Stvarno imam dobar tim; to možda može zvučati kao fraza koju stalno govorimo, ali nije – ovaj album je stvarno dobro prošao. Meni je to posebno drago jer sam po prvi put potpuno uzeo stvar u svoje ruke što se tiče izvršne produkcije i skupio ljude po svom guštu i ukusu.“ – kaže Toni.

Album ‘Kao u snu’ se isplatilo čekati jer su, sve do sada objavljene, pjesme postale hit. Hoće li Toni i dalje biti broj jedan poslušaj u subotu od 16 sati.

Ovo je idealna prilika da se vratimo godinu unazad kako bi se podsjetili koja ti je pjesma tada bila najbolja. U ožujku 2018. Jacques se odlučio na nešto drugačiji zvuk i pogodio sa svojom pjesmom ‘Pravi sretnik’.

“Jacquesa se ne odbija!”, izjavila je tada Lucija Longomer koja je prvi put nastupila u video spotu.

Povratak u 2019… Top 16 Narodnog i dalje te vodi nas kroz najaktualnije stvari najbolje domaće glazbe, ali ti si taj koji odlučuje o poretku. Pošalji nam na [email protected] koje su tri pjesme za koje daješ svoj glas i slobodno ubaci jedan prijedlog.  Gina Damjanović i Tomislav Cvetković provest će te kroz najaktualnije na domaćoj sceni. i ove subote od 16 na Narodnom.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]