Vikend zona

sub-ned (08-16h)

Raspored emitiranja

Subota 08:00 16:00
Nedjelja 08:00 16:00

Anamarija Božinović & Duje Miliša

Tagirano kao:
#onokad zamiriše prva vikend jutarnja kava s Anamarijom

#onokad si tulumario pa ti zamiriše prva vikend kava s Dujom poslijepodne

#onokad raspališ najbolju domaću glazbu u autu

#onokad te zanima gdje otići za vikend, a Duje je u svakom dijelu Hrvatske

#onokad je najbolji izlet za vikend slušanje najbolje domaće glazbe

Anamarija Božinović

Anamarija je rođena ’94. u  Metkoviću.

Nije se mogla odlučiti koji joj grad najviše odgovara pa se malo selila iz Metkovića u Solin, iz Solina u Split, jedno vrijeme je živjela i preko granice, ali je ljubav prema najboljoj domaćoj glazbi odvela iz sunčane Dalmacije sve do Zagreba gdje se nada da će se i zadržati.

Svoje prve radijske korake napravila je na studentskom radiju „Treći“, nakon toga na lokalnom radiju u Splitu i sada je Narodni uzeo u svoje ruke.

Od malih nogu voljela je glazbu pa se tako sa 7 godina sa plesnom pratnjom uputila na pjevački show, gdje je stihove Ivane Brkić pokušala izvesti na svoj način, naglasak na „pokušala“ jer joj baš i nije pošlo za rukom. To je bio trenutak kada je shvatila da bolje govori nego što pjeva i da joj je mjesto s druge strane mikrofona.

Sada te svakog vikenda opušta uz najbolju domaću glazbu, a kada ne radi većinom je uz neku dobru seriju sa svojom najboljom prijateljicom patuljastom pinčicom Zarom.

 

Duje Miliša

Duje je lik kojemu će pasti na pamet da ode do rodnog Zadra iz Zagreba na biciklu. I onda će to i napraviti. Sve ga zanima. On bi bio tvoj fotograf, tvoj snimatelj, režiser, tvoj community manager, tvoj brand manager, tvoj DJ… Svime time bavi se na Narodnom. I kao da to nije dovoljno, čovjek piše pjesme, glazbu i onda još i pjeva.

I na kraju, Duje je još uvijek student fotografije na Akademiji Dramske Umjetnosti u Zagrebu. Snima, fotografira i kreira pa valjda otkad je “prohoda”, a 2011. započinje i njegova radijska priča – prvo na malim lokalnim postajama u Zadru, a ubrzo i na najslušanijem radiju u HR. A tek su mu 23!


Pročitaj više

Current track

Title

Artist