Treća smjena

pon-pet (18-22h)

Raspored emitiranja

Ponedjeljak 18:00 22:00
Utorak 18:00 22:00
Srijeda 18:00 22:00
Četvrtak 18:00 22:00
Petak 18:00 22:00

Gina Damjanović ft. Duje Miliša

Tagirano kao:
Gina i Tomislav vode te kroz Treću smjenu. Najbolja domaća glazba i najbolja ekipa dovoljan su razlog da upališ radio radnima danima od 18 do 22 sata.

#onokad nije druga smjena

#onokad želiš čuti kako Slavonija i Dalmacija funkcioniraju zajedno

#onokad ti treba opuštanje prije spavanja

#onokad prestaneš navečer gledati TV jer slušaš Ginu i Tomislava

#onokad naletiš na svirku uživo svog omiljenog pjevača

#onokad napokon imaš malo vremena za sebe

Gina Victoria Damjanović

Gina Victoria je rođena u proljeće ’93. na najljepšem i najekonomičnijem otoku u Hrvatskoj, pogađaš, u pitanju je Brač. Od kad je počela govoriti, nije prestala, a ako joj slučajno zabraniš pričati, počet će pjevati. S obzirom na to, njeni ukućani su rijetko spavali.

Nakon 15 godina je zaključila da je došlo i njihovo vrijeme za odmor pa je po onoj “Hvali more, drž’ se kraja” preskočila Brački kanal i proširila svoje područje djelovanja na Split. Ni susjedi nisu bili baš oduševljeni, pa se usidrila u jezičnoj gimnaziji, glazbenoj školi i kazalištu. Bez obzira na lošu izolaciju u spomenutim ustanovama, uspjela je izbrusiti svoj glazbeni i govornički talent u pauzama od jela. 

S vrećom smokija i zdjelom materine šalše uputila se u metropolu, gdje je u zadnjih 5 godina postigla puno toga, ali priznanja joj ništa ne znače ako nije sretna. A bome je; kad nije pred mikrofonom u eteru, gdje svaki dan od 18 do 22h gnjavi svog najdražeg Slavonca Tomislava, drži glavni mikrofon grupe Detour, voditeljsku palicu muške klape Bošket i pokušava vježbati yogu, što je često otežano jer joj se mačka razvali preko cijelog yoga mata pa nema dovoljno mjesta.

Kada ne uspije naći mjesta na matu, zavali se na kauč gdje čita pametne knjige i gleda glupe serije. Naravno, sve to uz barem pola kile čokolade, kilogram smokija i 3kg mačke.

 

Tomislav Cvetković

Tomislav zna gdje je bio ’91. Tada je rođen u Osijeku, a prohodao je u Nardu kraj Valpova. Oduvijek ga je zanimalo sve i ništa pa je probao biti izviđač, astronom i glumac, ali se ipak na kraju odlučio za glazbu. Ne zna ništa svirati iako je kupio gitaru (koja već godinama skuplja prašinu), ali zato misli da zna pjevati.

Ako ga želiš mučiti, spomeni mu ekonomiju koju je studirao. Svoje prve riječi u eteru izgovorio je na Hrvatskom radiju Valpovštini, a onda je spakirao torbe i uputio se u beli Zagreb grad. Autobusom, ne cugom.

Sad u eteru uči dalmatinski od svoje drage Dalmatinke Gine koja ga uvijek rado javno ismije. Uvijek se volio hvaliti svojim kulinarskim umijećem pa frendovima često donosi čvarke iz Slavonije i sprema špagete bolognese i ostale tjestenine.

Ako ga vidiš u gradu kako vrišti, ne brini, sve je okej, to samo znači da je golub u njegovoj blizini. Ili #nedajbože nešto veće. Slab je na humoristične serije i kućna druženja, a ako mu ideš na rođendan svakako ponesi nešto slano. Samo knjigu nemoj.


Pročitaj više

Vezane vijesti


Current track

Title

Artist