Jutarnji klub

pon-pet (6-9h)

Raspored emitiranja

Ponedjeljak 06:00 09:00
Utorak 06:00 09:00
Srijeda 06:00 09:00
Četvrtak 06:00 09:00
Petak 06:00 09:00

Doris Pinčić & Hrvoje Kečkeš

Tagirano kao:
#onokad se bojiš ujutro oprati zube i slušati Narodni da ne prasneš u smijeh

#onokad kasniš na posao jer želiš čuti je li Hrvoje huligan ili žigolo

#onokad znaš da Doris užasno pjeva, ali nekako to uvijek jedva čekaš

#onokad ušutkavaš suvozača da čuješ Hrvojevu novu provalu

#onokad te Jutarnji klub razbudi bolje od jutarnje kave

Doris Pinčić Rogoznica

Doris je iz Zadra, to znaju svi. Možda ne zato što su htjeli znati, već zato što je ona to ponosno ponovila nekoliko milijuna puta. U spomenutom gradiću je odrasla i napravila prve radijske korake. Studirala je glumu i lutkarstvo (kud bas to:)) u Osijeku, a onda poslom završila u Zagrebu gdje danas stanuje.

Doris je bila Lara, ona Lara koja bi trajno ugasila sve požare na obali, samo da su je pustili da još malo plače. Među najboljim prijateljima su joj chia sjemenke i povrće svake vrste. Opsjednuta je kuhanjem, i to isključivo zdrave hrane. Vjeruje da lješnjak možeš pomusti i dobiti mlijeko. Voli trčati po nasipima, obalama, cesticama, livadama… pa ako ti ikad padne na pamet da joj nešto pokloniš, uvijek će je razveseliti neke sokne, kapa ili štogod drugo da pripomogne u trkaćim rezultatima.

Od svih aktivnosti ipak prva i najdraža, na štetu onih koji su joj blizu, je pjevanje. Pjeva puno (previše), pjeva sve, zna stihove svih domaćih pjesama, šteta samo što ne zna pogoditi ni jedan ton, ali dobro – tko može sve. Od Narodnog više voli samo svog sina jedinca – Donata, nazvanog po, pogađaš, najpoznatijoj crkvi u gradiću spomenutom u prvoj rečenici.

Hrvoje Kečkeš

Hrvoje je jedan od onih likova koji se ne gura u prvi plan, ali kad provali nešto, onda se svi valjaju po podu od smijeha. Budimo realni, čovjek zna poentirati u svakom trenutku. Sigurno ga znaš kao bitangu Kazu, ali njegova nova princeza je Doris mislim-da-znam-pjevati Pinčić.

Obožava nogomet, a uskoro će postati i tata.Pročitaj više

Podcast - prijašnje emisije


Vezane vijesti


Current track
TITLE
ARTIST