385 Show

pon-pet (13-17h)

Raspored emitiranja

Ponedjeljak 13:00 17:00
Utorak 13:00 17:00
Srijeda 13:00 17:00
Četvrtak 13:00 17:00
Petak 13:00 17:00

Nives Ivanišević & Marko Bratoš

Tagirano kao:
#onokad njih dvoje zaplešu Prljavi ples

#onokad Nives donese ulje divljeg origana i počne preventivno liječiti sve oko sebe

#onokad Marko mumlja pjesmu jer ga Nives natjera

#onokad se vraćaš s posla pa su gužve uz Narodni manje

Nives Ivanišević

Nekad opasna frajerica iz kvarta koja obožava 2Paca, danas cura koja odvaljuje na ‘Bože, brani je od zla’ Toše Proeskog. Potpuno obična zagrebačka cura, a opet potpuno drugačija.

Obožava jesti, a kad se primi neke hrane, u stanju je jesti isto jelo danima. Ako je ikad vidiš kako jede, na tanjuru će sigurno biti zagrebački odrezak, neka riba ili sushi. I nemoj se začuditi ako pomiriše svaki zalogaj, samo se pravi da ništa nisi vidio.

Najbolji prijatelj joj je samojed Marli zbog kojeg gotovo uvijek propusti najbolje trenutke izlazaka, ali ne žali zbog toga. Ona je diplomirana ekonomistica, glumica, TV i radijska voditeljica. Na radiju je već sedam godina.

Na televiziji je nešto dulje, trenutno je možeš gledati na HRT-u gdje ti, baš kao i na Narodnom, donosi najbolje od domaće glazbe. Ako nas pitaš, voditeljska uloga najbolje joj stoji – ipak pričamo o osobi koja u tri minute može s tobom podijeliti cijeli svoj život, a isto toliko je dovoljno da te osvoji. 

 

Marko Bratoš

Kao i stripovski junaci koje toliko voli, i Marko vodi dvostruki život.

Po noći, on je DJ Vibratoš – misteriozni tip za pultom koji ljulja bokove, pritišće nekakve tipke i pušta čušpajz hitova gomili ljudi koje većinom ne poznaje. 

Po danu…zapravo radi isto to, samo pod drugim imenom.

Prvi je put umočio prst u more radiovalova još prije skoro deset ljeta na Radio Studentu, zatim su uslijedili Totalni FM, Antena Zagreb, Enter ZG i Gold FM, da bi početkom ove godine bacio sidro na Narodnom.

Ističe kako je u danima lude mladosti spasio šišmišu život, a osim toga je i probao voziti motor i jednom kad je bio skroz mali je pao u bunar.

Ali danas živi mirnijim životom. 

Ljubitelj je glazbe, životinja, prirode i filozofije, a kad nije na radiju obično luta šumom sa svojim psima, boksa, radi yogu ili karta remi u kojem je, kaže, neuništiv. Unatoč tome što je odrastao kao dijete glazbenika, svoj navodno nevjerojatan talent i dalje uspješno sakriva.


Pročitaj više

Vezane vijesti


Current track
TITLE
ARTIST