385 Show

pon-pet (13-17h)

Raspored emitiranja

Ponedjeljak 13:00 17:00
Utorak 13:00 17:00
Srijeda 13:00 17:00
Četvrtak 13:00 17:00
Petak 13:00 17:00

Tomislav Cvetković

Tagirano kao:
Bili jednom Nives Ivanišević i Marko Bratoš na početku 385 showa. Onda je Marko morao otići u Jutarnji klub jer je kolegica Doris Pinčić ostala trudna pa ju je Marko morao mijenjati.

Onda je Nives ostala sama i shvatila da to nije to bez Marka pa je i ona ostala trudna. Onda je to vidio Tomislav Cvetković pa je pobjegao od kolegice Gine iz Treće smjene da bi bio sam i sad je on voditelj poslijepodnevnog 385 showa. Sad još samo da i on zatrudni...

#onokad se vraćaš s posla pa su gužve uz Narodni manje

#onokad Nives donese ulje divljeg origana i počne preventivno liječiti sve oko sebe

#onokad Marko mumlja pjesmu jer ga Nives natjera

Nives Ivanišević

Nekad opasna frajerica iz kvarta koja obožava 2Paca, Nives je danas cura koja odvaljuje na ‘Bože, brani je od zla’ Toše Proeskog. Potpuno obična zagrebačka cura, a opet potpuno drugačija.

Obožava jesti, a kad se primi neke hrane, u stanju je jesti isto jelo danima. Ako je ikad vidiš kako jede, na tanjuru će sigurno biti zagrebački odrezak, neka riba ili sushi. I nemoj se začuditi ako pomiriše svaki zalogaj, samo se pravi da ništa nisi vidio.

Najbolji prijatelj joj je samojed Marli zbog kojeg gotovo uvijek propusti najbolje trenutke izlazaka, ali ne žali zbog toga. Ona je diplomirana ekonomistica, glumica, TV i radijska voditeljica. Na radiju je već sedam godina.

Na televiziji je nešto dulje, trenutno je možeš gledati na HRT-u gdje ti, baš kao i na Narodnom, donosi najbolje od domaće glazbe. Ako nas pitaš, voditeljska uloga najbolje joj stoji – ipak pričamo o osobi koja u tri minute može s tobom podijeliti cijeli svoj život, a isto toliko je dovoljno da te osvoji. 

 

Marko Bratoš

Kao i stripovski junaci koje toliko voli, i Marko vodi dvostruki život.

Po noći, on je DJ Vibratoš – misteriozni tip za pultom koji ljulja bokove, pritišće nekakve tipke i pušta čušpajz hitova gomili ljudi koje većinom ne poznaje. 

Po danu…zapravo radi isto to, samo pod drugim imenom.

Ističe kako je u danima lude mladosti spasio šišmišu život, a osim toga je i probao voziti motor i jednom kad je bio skroz mali je pao u bunar.

Ali danas živi mirnijim životom. 

Ljubitelj je glazbe, životinja, prirode i filozofije, a kad nije na radiju obično luta šumom sa svojim psima, boksa, radi yogu ili karta remi u kojem je, kaže, neuništiv. Unatoč tome što je odrastao kao dijete glazbenika, svoj navodno nevjerojatan talent i dalje uspješno sakriva.

 

Tomislav Cvetković

Tomislav zna gdje je bio ’91. Tada je rođen u Osijeku, a prohodao je u Nardu kraj Valpova. Oduvijek ga je zanimalo sve i ništa pa je probao biti izviđač, astronom i glumac, ali se ipak na kraju odlučio za glazbu. Ne zna ništa svirati iako je kupio gitaru (koja već godinama skuplja prašinu), ali zato misli da zna pjevati.

Ako ga želiš mučiti, spomeni mu ekonomiju koju je studirao. Svoje prve riječi u eteru izgovorio je na Hrvatskom radiju Valpovštini, a onda je spakirao torbe i uputio se u beli Zagreb grad. Autobusom, ne cugom.

Sad u eteru uči dalmatinski od svoje drage Dalmatinke Gine koja ga uvijek rado javno ismije. Uvijek se volio hvaliti svojim kulinarskim umijećem pa frendovima često donosi čvarke iz Slavonije i sprema špagete bolognese i ostale tjestenine.

Ako ga vidiš u gradu kako vrišti, ne brini, sve je okej, to samo znači da je golub u njegovoj blizini. Ili #nedajbože nešto veće. Slab je na humoristične serije i kućna druženja, a ako mu ideš na rođendan svakako ponesi nešto slano. Samo knjigu nemoj.

 


Pročitaj više

Vezane vijesti


Current track
Title
Artist