Doris Pinčić Rogoznica

Doris je iz Zadra, to znaju svi. Možda ne zato što su htjeli znati, već zato što je ona to ponosno ponovila nekoliko milijuna puta. U spomenutom gradiću je odrasla i napravila prve radijske korake. Studirala je glumu i lutkarstvo (kud bas to:)) u Osijeku, a onda poslom završila u Zagrebu gdje danas stanuje.

Doris na Instagramu: dorispincicrogoznica_doda

Doris je bila Lara, ona Lara koja bi trajno ugasila sve požare na obali, samo da su je pustili da još malo plače. Među najboljim prijateljima su joj chia sjemenke i povrće svake vrste. Opsjednuta je kuhanjem, i to isključivo zdrave hrane. Vjeruje da lješnjak možeš pomusti i dobiti mlijeko. Voli trčati po nasipima, obalama, cesticama, livadama… pa ako ti ikad padne na pamet da joj nešto pokloniš, uvijek će je razveseliti neke sokne, kapa ili štogod drugo da pripomogne u trkaćim rezultatima.

Od svih aktivnosti ipak prva i najdraža, na štetu onih koji su joj blizu, je pjevanje. Pjeva puno (previše), pjeva sve, zna stihove svih domaćih pjesama, šteta samo što ne zna pogoditi ni jedan ton, ali dobro – tko može sve. Od Narodnog više voli samo svog sina jedinca – Donata, nazvanog po, pogađaš, najpoznatijoj crkvi u gradiću spomenutom u prvoj rečenici.Current track

Title

Artist